Donaties & Team

Wij ontvangen geen subsidies van stad Gent of een andere instantie en vragen van te doneren om uit de kosten te komen.

Klik hier om te doneren.

#onlinegentsefeesten #doedemee

VIP DONATIE

Groep Mahy // Renault & Dacia met garages in Gent – Ledeberg – Lokeren en Brugge

Bezoek hen op www.renaultmahy.eu en  https://www.facebook.com/groepmahy/ 

Leground event domein van Hovadi in Drongen //  https://leground.be/ 

     

SPONSOREN DOOR DONATIE in natura

Ganda Hamde beste hespe van Gent en omstreken – 3 kg ganda ham voor de opnames

Beualieu International Group – tapijt voor de stage

Mezzos vzw – 100 meter zwarte stof voor de stage – opname materiaal voor de webcasts – banners

Keymusic & Key TV  – ter beschikking stellen van enkele condensator micro’s, DI’s, kabels, drumstoeltjes, clip on mic’s, .

 

HET TEAM VRIJWILLIGERS & DE VRIENDEN VAN OGF

vzw Mezzos – instituut voor muziek (gitaar – piano – cello – viool) – de organisator van de Online Gentse Feesten alles op vrijwillige basis 

Club FM – wij maken reklame voor hen zij maken reklame voor ons via podcasts van de Feeste met de GiGaBeesten – 106.4 voor Oost Vlaanderen en  106.6 FM vor Lokeren en omgeving.

8 urenhuis – Speciale dank aan Frank Vandenbussche de eigenaar van het 8urenhuis om ons in contact te brengen met Steve Maas Events, Chris Corn en Ine Tiolants die laatste zijn geprogrammeerd als “main act” op twee dagen om 22u.

vzw KAVA – kulturele ambiance via artiesten – bookingskantoor van cover bands – o.l.v. Liesbet Van Damme zij hebben meer dan 20 cover bands in de aanbieding als gerenommeerd artiestenburo.

Steve Maas Events – PA & Video   – Steve & co  draait al 30 jaar mee in de scene. Van oude “rotten” gesproken….Wij danken Steve nu al voor zijn inzet want de artiesten hebben alleen lof voor zijn aanpak.  

Gigaproduction  video editing en montage – super to join our team of volunteers ! Merci !

Peter Mestach – professor aan de  PXL hogeschool – departement Pop en Rockmuziek – Marketing & Media ondersteuning

ID advertising en id4web – id4web.be : webdesign & online marketing en id-advertising.be: grafisch ontwerp gaan ons helpen in de persoon van Martine Van der Perren met content marketing en redactie op sociale media en dm-campaigns. Zij gaan ons ook strategisch ondersteuning voor de uitvoering. 

International Piano Academy gent – location sponsor with piano for 3 recording days – Also thanks to Anastasia Kenner from Kenner artists to bring Lés Miserables to our stage.

PBS Worldwide BVBA – marketing sponsor met website – fb account onlinegentsefeesten  – tools voor marketing – één van de firma’s uit het normale leven van één van de organisatoren die tevens bestuurder is bij Mezzos. Deze laatste is er bijgekomen omdat de organisatoren geen steun krijgen van Stad Gent of een andere instantie.

Peter Lissens – journalist – reporter zal enkele van de webcasts laten knallen – meer dan 25 jaar ervaring in het vak !

Wij, met zijn allen willen “DE TRADITIE IN ERE HOUDEN” de “onlinegentsefeesten” gaan door !

In de week van 1 juni starten de 2 marketeers (uitvoer) om Freddy Jacobs en Peter Mestach te ondersteunen tijdens de marketing die gestart is per 1 juni nadat alle artiesten zijn ingepland voor opname na ontvangst van de technical riders en stage plannen en bespreking met het PA & VIDEO team. Freddy Jacobs zal zelf ook zijn steentje bijdragen daar DM zijn stokpaardje is …